Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Problem z przypomnieniem hasła

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mój kolega ma problem z odzyskaniem hasła na MPC gdy wpisuje email lub login do przypomnienie to pisze że wysłało emaila ale w prawdzie nie ma nic na poczcie, co ma mój kolega zrobić w takiej sytuacji?

Czeka już dobry 3 albo już 4 dzień, a na mailu dalej pusto...

jak co to mail jest na hotmailu

i konto nie jest zbanowane

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Miałem to samo. ten sam problem i tez hotmail. Przez miesiąc czekałem na mejla. W końcu napisałem do Makina i mi zresetował hasło i mejla ręcznie ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

Niestety, nie działa już odzyskiwanie hasła.

Nich po prostu założy nowe konto (tylko do kontaktu) i napisze do GM/administratora, podając swoje dane, które umożliwią weryfikacje, czy dane konto na pewno należy do niego. Wtedy będzie mógł za pomocą kogoś z administracji zmienić sobie hasło na takie, jakie chce.

Opublikowano

ok, spoko. ale myślę że można by to naprawić...

zamykam.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...